fbpx

Προσφορά Diet

Συμπληρώστε τη φόρμα για να αποκτήσετε την προσφορά!

Συμπληρώστε τη φόρμα για να αποκτήσετε την προσφορά!

Η διατροφή επηρεάζει άμεσα την υγεία, την ομορφιά και την διάθεση μας! Η ποικιλία στο καθημερινό μας διαιτολόγιο και η σταθερότητα στις διατροφικές  συνήθειες βοηθούν τη σύγχρονη γυναίκα, με τον εξαιρετικά απαιτητικό τρόπο ζωής, να έχει καλή υγεία, να είναι όμορφη και να αισθάνεται καλύτερα.

Οι  εξειδικευμένοι Ιατροί και το τμήμα Διατροφής και Μεταβολισμού του «Γυναίκας και Οικογένειας Υγεία» λαμβάνοντας υπόψιν το ατομικό ιστορικό, τις διατροφικές, συνήθειες και τον τρόπο ζωής σας, θα σας δώσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που περιλαμβάνει:

DETOX, DERMA, DIET

DETOX: αποτοξίνωση για εξισορρόπηση

NUTRITION:  για απώλεια κιλών

BEAUTY FOOD: συνταγές για λαμπερό δέρμα

MOOD FOOD: συνταγές για βελτίωση της διάθεσης

Γνωρίστε το νέο τρόπο διατροφής και αλλάξτε την εικόνα του εαυτού σας και τη διάθεση σας!

ΕΡΡΙΚΑ ΠΑΠΑΒΕΝΕΤΙΟΥ, MD, Msc,GP

Yπεύθυνη Τμήματος Διατροφής & Μεταβολισμού

ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΓΕΙΑ

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ

 • Επισκέφτηκα το Γυναίκας Υγεία αμέσως μετά την εγκυμοσύνη μου, η οποία μου άφησε 25 κιλά! Νόμιζα ότι δεν θα κατάφερνα ποτέ να τα χάσω. Με το πρώτο ραντεβού που έκανα με την Κα Παπαβενετίου άλλαξε η ψυχολογία μου. Μου εξήγησε με απλά λόγια πώς ακριβώς επιδρούν οι τροφές στον οργανισμό και το σώμα μας, ποιες χρειαζόμαστε, πότε και γιατί, πώς να αντιμετωπίζουμε τις λιγούρες και πολλά άλλα που δεν μου είχε πει κανείς μέχρι τότε.

  Φτιάξαμε ένα πρόγραμμα διατροφής που μπορούσα να ακολουθήσω εύκολα και το σπουδαιότερο : με χόρταινε και με γέμιζε ενέργεια! Άλλαξε η ζωή μου κυριολεκτικά, πέρα από την εμφάνισή μου. Έχω ήδη χάσει 14 κιλά και συνεχίζω. Μην το αμελείτε. Το χρωστάτε στον εαυτό σας!

  Σταυρούλα Θωμά, 42 χρονών
 • Πάντα παιδευόμουνα με το βάρος μου. Όλα μου τα χρόνια έκανα δίαιτες. Έχανα 4-5 κιλά και μετά ξανά έπαιρνα 6-7 και πάλι από την αρχή.  Είχα δοκιμάσει ότι δίαιτα υπήρχε αλλά το αποτέλεσμα ήταν διαρκώς το ίδιο. Μέχρι που μια φίλη μου, η οποία έμεινε έγκυος πρόσφατα και ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα διατροφής κύησης μου είπε για το Διατροφολογικό Τμήμα του Γυναίκας Υγεία.

  Στην πρώτη επίσκεψη κατάλαβα ότι επιτέλους τα προβλήματα που είχα με το βάρος μου θα τελείωναν. Η Γιατρός -διατροφολόγος προσέγγισε το θέμα που με απασχολούσε σοβαρά και επιστημονικά.  Με ρώτησε για τις συνήθειές μου, τον τρόπο ζωής μου, το ιστορικό μου  (αν είχα προβλήματα υγείας). Κοίταξε τις εξετάσεις μου και κατόπιν κάναμε μια συζήτηση για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσω το θέμα της διατροφής. Ξεκίνησα με ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο ήταν χορταστικό και νόστιμο. Μέσα σε έναν μήνα έχασα 4 κιλά αλλά το σπουδαιότερο ήταν ότι ένιωθα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η διαφορά του Γυναίκας υγεία από τα άλλα κέντρα που έχω κατά καιρούς επισκεφτεί είναι ότι η Διατροφολόγος είναι και Γενική Ιατρός. Νομίζω ότι αυτό κάνει πραγματικά την διαφορά γιατί το θέμα της δίαιτας αντιμετωπίζεται όπως πρέπει. Με απόλυτη σοβαρότητα!

  Εύα Παπουτσή, 34 χρονών
 • Το πρόβλημά μου ήταν ότι από τις πολλές δίαιτες είχα καταστρέψει τον μεταβολισμό μου! Έτσι ενώ πραγματικά έτρωγα ελάχιστα όχι μόνο δεν έχανα βάρος αλλά αντίθετα έπαιρνα. Αυτό με είχε κάνει εντελώς αντικοινωνική. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να πάω με μια παρέα έξω για φαγητό , αμέσως θα έπαιρνα ένα κιλό που θα έχανα με πολύ κόπο.

  Επισκέφτηκα το Γυναίκας Υγεία όταν διάβασα ένα άρθρο για την διατροφή στην σελίδα τους στο Facebook. Μου κίνησε το ενδιαφέρον και έτσι τηλεφώνησα και έκλεισα το ραντεβού μου. Η πρώτη εντύπωση ήταν άριστη. Η γιατρός -διατροφολόγος Κα Έρρικα Παπαβενετίου είναι καταπληκτική γιατρός και υπέροχος άνθρωπος. Μέσα σε έναν μήνα , με συγκεκριμένη διατροφή, φτιάξαμε τον μεταβολισμό μου και επιτέλους τρώω σαν άνθρωπος, χορταίνω και αδυνατίζω!  Έχει αλλάξει το σώμα μου τελείως ! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

  Άννα Λάμπρου, 50 χρονών

Καλέστε για ραντεβού στο 210 68 29 500

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΓΕΙΑ

Καλέστε για ραντεβού στο 210 68 29 500 ή εναλλακτικά
χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Λεωφόρος Κηφισίας 49 και Ζηρίδη, 151 23 Μαρούσι

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 68 29 500

Fax: 210 68 29 500

E-mail: info@gynaikasygeia.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες, καλέστε μας στο 210 68 29 500 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Το τηλέφωνο σας ΔΕΝ καταχωρείται και ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες, χωρίς τη θέλησή σας.

Επιλέξτε μια ή περισσότερες θεραπείες:
3D DERMA 49€EYE-CONIC 55€LASER ALEXANDRITE από 20€ΨΗΦΙΑΚΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΠΙΛΩΝ 40€3D DIET 49€HAPPY DIET 35€