fbpx

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

check ups γυναικας υγεια

Η μεσοθεραπεία είναι μία ενέσιμη ιατρική μέθοδος μικροεγχύσεων θεραπευτικών συστατικών στο δέρμα κατά την οποία αναλόγως της περιοχής του σώματος και του επιθυμητού αποτελέσματος χρησιμοποιούνται τα αντίστοιχα μίγματα και παραλλαγές στην τεχνική.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές όπως πρόσωπο, σώμα, λαιμό, ντεκολτέ και ραχιαία επιφάνεια των χεριών, στοχεύει στη βαθιά ενυδάτωση, τη σύσφιξη και ελαστικότητα, τη λάμψη και αναζωογόνηση του δέρματος.
Κατάλληλη θεραπεία για οποιοσδήποτε ενήλικος επιθυμεί βαθιά ενυδάτωση, λαμπερό και νεανικό δέρμα, ή έχει ενδείξεις για μεσοθεραπεία.

Οι ενδείξεις είναι:

  • Αφυδατωμένο και άτονο δέρμα.
  • Γήρανση και φωτογήρανση.
  • Χαλάρωση και λεπτές ρυτίδες.
  • Ουλές ακμής

Πως γίνεται η θεραπεία και κάθε πότε την επαναλαμβάνουμε:

Το μίγμα εγχέεται σε πολλά σημεία της επιθυμητής περιοχής και σε απόσταση 0,5-1 cm με μία πολύ λεπτή και μικρή βελόνα. Η θεραπεία διαρκεί 20-30 λεπτά.
Για πιο μόνιμο αποτέλεσμα στα περισσότερα πρωτόκολλα και αναλόγως των υλικών η μεσοθεραπεία επαναλαμβάνεται 3-4 φορές σε απόσταση 15-30 ημερών.

Πως θα είναι το δέρμα μου μετά τη θεραπεία:

Κάποιες αναμενόμενες και φυσιολογικές αντιδράσεις που μπορεί να εμφανιστούν την ίδια ημέρα μετά τη θεραπεία είναι ερυθρότητα, κνησμός, ευαισθησία και μικρές κοκκινίλες που μοιάζουν με τσιμπήματα εντόμου.
Υποχωρούν εντελώς σε διάστημα λίγων ωρών έως περίπου 2 ημερών.
Είναι ασφαλής μέθοδος;

Είναι μια ασφαλής θεραπεία και τηρούνται πάντα οι ιατρικοί κανόνες πριν και μετά.
Οι θεραπείες πραγματοποιούνται αποκλειστικά από δερματολόγους.

1. ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ετερόλογη μεσοθεραπεία είναι η έγχυση με πολύ λεπτή βελόνα βιταμινών, ιχνοστοιχείων, αμινοξέων, υαλουρονικού οξέως, φαρμακευτικών ουσιών στο δέρμα
ή και στον λιπώδη ιστό, ανάλογα με το πρόβλημα που επιθυμούμε να βελτιώσουμε.

2. ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PRP

Στην αυτόλογη μεσοθεραπεία, μια μικρή ποσότητα αίματος του ίδιου του ασθενούς υποβάλλεται σε φυγοκέντριση προκειμένου να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Στη συνέχεια, το πλάσμα εγχύεται στο υπό θεραπεία άτομο προκειμένου να απελευθερωθούν αυξητικοί παράγοντες, να ενεργοποιηθεί η κυτταρική αναγέννηση και η παραγωγή κολλαγόνου.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP όσο αφορά την εφαρμογή της, καθώς και το πριν και μετά της θεραπείας, δεν διαφέρει από την ετερόλογη μεσοθεραπεία. Το μόνο που διαφοροποιείται για τον ασθενή είναι η αιμοληψία που πρέπει να προηγηθεί.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, σώμα και χέρια ενώ θεαματικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται στη θεραπεία της τριχόπτωσης.

3. SKINBOOSTER

Η νέα επαναστατική μέθοδος ενέσιμων θεραπειών Skin Boosters είναι ο συνδυασμός fillers (αυξητικά υλικά) με μεσοθεραπευτικά διαλύματα. Πρόκειται για μία νέα εκδοχή υαλουρονικού οξέως η οποία, σε αντίθεση με το γνωστό αυξητικό υλικό που εγχέεται κάτω από το δέρμα για να δώσει όγκο, εγχέεται μέσα σε αυτό για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Τα θεραπευτικά αυτά υλικά περιέχουν ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και υψηλότερη περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ.

Η εφαρμογή είναι απλή και σύντομη. Τα Skin Boosters, εφαρμόζονται όπως η κλασική μεσοθεραπεία. Το αποτέλεσμα διαρκεί εννέα έως δώδεκα μήνες, όμως ακόμη και μετά από αυτό το διάστημα το δέρμα δεν επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.Οι καινούργιες ίνες κολλαγόνου που δημιουργήθηκαν χάρη στο υαλουρονικό εξακολουθούν να το κρατούν σφριγηλό και νεανικό. Αν μάλιστα επαναληφθεί η θεραπεία, τα αποτελέσματα πολλαπλασιάζονται και κάθε φορά διαρκούν περισσότερο.


Καλέστε για ραντεβού στο 210 68 29 500

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΓΕΙΑ

Καλέστε για ραντεβού στο 210 68 29 500 ή εναλλακτικά
χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Λεωφόρος Κηφισίας 49 και Ζηρίδη, 151 23 Μαρούσι

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 68 29 500

Fax: 210 68 29 500

E-mail: info@gynaikasygeia.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες, καλέστε μας στο 210 68 29 500 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Το τηλέφωνο σας ΔΕΝ καταχωρείται και ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες, χωρίς τη θέλησή σας.

    Επιλέξτε μια ή περισσότερες θεραπείες:
    Βαθιά ΕνυδάτωσηΣύσφιξη ΠροσώπουΑντιγήρανσηΕντατική Θεραπεία ΜατιώνΚυτταρίτιδαΛιπόλυση (Τοπικό πάχος)Σύσφιξη ΣώματοςSkinboosterΑυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP