ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

gynaikas-ygeia-eisodos2

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ


Στόχος Μας η Πλήρης Κάλυψη των Αναγκών Σας

Οι υπηρεσίες μας έχουν ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, με την συνεργασία όλων των τμημάτων μας.

Οι εργαστηριακοί έλεγχοι, οι απεικονιστικοί έλεγχοι καθώς και ο θεράπων ιατρός συνεργάζονται στο κέντρο μας, ως απαραίτητα γρανάζια της ίδιας μηχανής.

Προληπτικοί Έλεγχοι Υγείας, για Κάθε Ηλικία

Ο ολοκληρωμένος και συστηματικός προληπτικός έλεγχος υγείας, σε συνδυασμό με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζει αποτελεσματικά την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων και συμβάλλει στην καλή υγεία.

Εξειδικευμένοι Έλεγχοι

Στο Γυναίκας Υγεία, παρέχουμε με επιστημονική ακρίβεια και υπευθυνότητα ένα μεγάλο φάσμα ειδικών ελέγχων, όπως:

Ορμονολογικό Έλεγχο

Προγενετικό Αιματολογικό Έλεγχο

Διερεύνηση Επανειλημμένων Αποβολών

Οστεοπόρωση/Εμμηνόπαυση

Θεραπείες

Στο Γυναίκας Υγεία, oι θεράποντες ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων του πολυιατρείου μας, είναι δίπλα στον ασθενή, από τον εντοπισμό του προβλήματος έως την ολοκλήρωση της θεραπείας του.


ΤΜΗΜΑΤΑ


Τμήμα Διάγνωσης & Πρόληψης

Οι στόχοι του τμήματος είναι η διάγνωση, η πρόληψη και η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.
Η συνεχής παρουσία ιατρού βιοπαθολόγου και εξειδικευμένου ιατρού ακτινοδιαγνώστη προσφέρουν ασφαλή, έγκυρα και έγκαιρα αποτελέσματα δίνοντας στον θεράποντα ιατρό την αναλυτική εικόνα του ασθενούς.

Τμήμα Μαστού

Η υγεία του μαστού διασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον προσυμπτωματικό έλεγχο που περιλαμβάνει την κλινική εξέταση και τις σύγχρονες απεικονιστικές εξετάσεις της μαστογραφίας και εφόσον απαιτείται, και των υπερήχων.

Τμήμα Κλινικής & Κοσμητικής Δερματολογίας

Ο στόχος του τμήματος είναι η πλήρης ανταπόκριση στα δερματολογικά προβλήματα της γυναίκας κάθε ηλικίας, γεγονός άλλωστε που συνδέεται άμεσα με την καλή ψυχική υγεία.

Το τμήμα αυτό είναι για εσάς ο καλός σύμβουλος που θέλετε, για την υγεία και την ομορφιά σας!


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


aimatologiko_apeikonistikoH μαστογραφία αποτελεί το κύριο διαγνωστικό εργαλείο για την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού σε αρχικό στάδιο. Για τον λόγο αυτό, θεωρείται απαραίτητη εξέταση, η οποία αποδεικνύεται για πρώτη φορά και επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα την ηλικία και το ιστορικό κάθε γυναίκας.

aktinologiko_mixanima Ο υψηλής τεχνολογίας ακτινολογικός εξοπλισμός στο Γυναίκας Υγεία παρέχει απεικονίσεις υψηλής ευκρίνειας με χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας παρέχοντας και τη δυνατότητα πραγματοποίησης εξειδικευμένων εξετάσεων όπως η υστεροσαλπιγγογραφία.

uperixoi-elastographia-01Η απεικονιστική μέθοδος των υπερήχων χρησιμοποιείται ευρύτατα στην ιατρική.

Η τελευταία πρόοδος που σημειώθηκε στον τομέα των υπερήχων είναι η ελαστογραφία.
 Βασίζεται στην αρχή, σύμφωνα με την οποία, ένας καλοήθης ιστός παρουσιάζει πιο αυξημένη ελαστικότητα σε σχέση με έναν κακοήθη.

Ο ακτινοδιαγνώστης είναι πλέον σε θέση να χαρακτηρίσει με ιδιαίτερα ασφαλή τρόπο ένα μόρφωμα, είτε πρόκειται για έλεγχο θυρεοειδούς, μαστού, άνω κάτω κοιλίας, ωοθηκών.

diadermiki-viopsia-mastouΗ νέα τεχνική βιοψίας BLES (Breast Lesion Excision System) που αναπτύχθηκε, εξελίχθηκε στις Η.Π.Α. και έλαβε έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (F.D.A.), εφαρμόζεται πλέον και στην Ελλάδα.

To κέντρο διάγνωσης και πρόληψης γυναίκαςυγεία αποτελεί τον πρώτο ιδιωτικό φορέα που εφαρμόζει τη συγκεκριμένη τεχνική προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία διάγνωσης και πρόληψης για το μαστό.

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο βιοψίας με εξαιρετικά αξιόπιστα αποτελέσματα, η οποία παρουσιάζει συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη διαδικασία ενός χειρουργείου, αλλά και με παλαιότερες διαδικασίες βιοψίας.

απεικονιστικο check up

 

Στα εργαστήριά μας πραγματοποιούνται όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις βιοπαθολογίας -μικροβιολογίας με την εγγυημένη και αναγνωρισμένη ποιότητα της Roche diagnostics.

εξοπλισμος δερματολογικο ιατρειο

 

Το δερματολογικό μας τμήμα διαθέτει μεγάλο εύρος εξοπλισμού απαραίτητο τόσο για τις ανάγκες της Κλινικής Δερματολογίας όσο και της Κοσμητικής.

Όλα τα μηχανήματά μας είναι της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα το Laser Alexandrite ARION, το i-lipo ULTRA, κλπ.